Langsung menyang informasi produk
1 of 2

www.Crystals.eu

Liontin onyx putih - Donut 30mm

Liontin onyx putih - Donut 30mm

Reguler regane €19.99 EUR
Reguler regane rega sale €19.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Onyx iku tembung Yunani kanggo Claw utawa kuku. Iku birthstone kanggo sasi Juli. Iki minangka salah sawijining watu sing paling mulia. Iki dianggep akeh disenengi wiwit peradaban wiwitan amarga energi sing kuat lan warna sing apik banget. Iki dianggep minangka watu prajurit. Onyx asring ireng, nanging ana uga coklat, jambon, abang, lan ijo. Ana uga watu Onyx sing ora ana warna. Onyx bisa mbukak chakra lan ngidini aliran energi positif sing luwih apik. Nalika ana aliran energi sing sehat, sampeyan bakal rumangsa luwih entheng, luwih sregep, lan luwih energik. Onyx bisa mangaruhi kanthi positif, ngimbangi lan ngobati kabeh chakra bebarengan. Keutuhan onyx pancen ndadekake kekuwatan lan tekadmu. Wong Persia lan India percaya nganggo Onyx nglindhungi saka mripat sing ala. Dipercaya uga yen nyelehake onyx ing weteng wanita sing lagi nglairake bisa nyuda rasa nyeri. Iki uga digunakake kanggo ngobati epilepsi. Wong Romawi kuna nganggep watu kasebut minangka watu pelindung nalika perang apa wae lan percaya yen watu kasebut menehi keberanian. Onyx sakabèhé minangka watu sing apik kanggo wong sing depresi utawa trauma. Iki mbantu nyelarasake kabeh chakra lan menehi keberanian sing bisa ngatasi rasa wedi lan fobia.

Kristal: Onyx.
Negara asal: India.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7. 

Onyx wikipedia

Deleng rincian lengkap