Langsung menyang informasi produk
1 of 1

www.Crystals.eu

Gelang sing ora katon - 8 mm

Gelang sing ora katon - 8 mm

Reguler regane €39.99 EUR
Reguler regane rega sale €39.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Unakite, kanthi energi unik, mesthi bakal nemokake papan ing koleksi kristal sampeyan. Iku epidot ijo sing ngandhut kuarsa bening lan feldspar pink. Werna iki digandhengake karo chakra jantung. Kristal kasebut dijenengi miturut wilayah sing ditemokake - ing pagunungan Unakite, ing North Carolina.

Mineral penyembuhan sing apik iki ditondoi kanthi nyatane bisa mbantu konsentrasi ing wektu saiki kanthi nyebar energi. Bisa ngeculake kenangan sing nglarani saka masa lalu sing kaya tas ransel sing kebak watu nyelip ing pundhak - sampeyan bakal rumangsa mardika, bebas lan rahayu. Apa sing sampeyan duwe saiki minangka hadiah paling gedhe ing urip, mula fokus mung ing. Ngerti carane ngisi ati kanthi bungah mung bakal nambahi rutinitas saben dinane.

Cekel kristal ing tanganmu kanggo nglatih rasa syukur. Iku bakal mbukak pamblokiran atimu lan ngidini sampeyan pracaya ing Piandel urip lan mukjijat dikirim! Kanthi ngetrapake bebener sing paling gampang ing urip, sampeyan bakal cepet ngerti yen kabeh sing sampeyan lakoni bakal nggawe masa depan sampeyan. Dadi, isi awak kanthi tentrem, katresnan, harmoni, rasa syukur, keramahan, cahya ilahi - Unakite bakal dadi pambiyantu kanggo nggayuh kabeh iki.

Kristal minangka penambah awak sing penting banget. Utamane, mbantu wong bisa pulih saka penyakit sing abot lan ngganggu sing ngrusak fisik lan emosional. Unakite ditemokake bisa mbantu nambah bobot yen kurang supaya awak bisa pulih lan seimbang kanggo nindakake fungsi saben dinane. Kajaba iku, unakite dianggep minangka mineral ngandhut. Iku mbantu kanggo ngandhut lan nglindhungi kesehatan saka calon ibu lan anak.

Bobot kira-kira: 19g.
Gelang kasebut digantung ing gelang karet elastis, supaya pas karo saben bangkekan.

Kristal: Unakite.
Negara Asal: Afrika Kidul.
Komposisi kimia: KAISi3O8.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6 - 7. 

Wikipedia sing ora dingerteni

Deleng rincian lengkap

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)