Langsung menyang informasi produk
1 of 7

www.Crystals.eu

Turmalin schorl

Turmalin schorl

Reguler regane €9.99 EUR
Reguler regane rega sale €9.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Tourmaline kalebu kulawarga kompleks aluminium borosilikat sing ngandhut impurities saka wesi, magnesium, utawa macem-macem logam liyane sing nul ing werna kristal, kang bisa abang, jambon, kuning, coklat, ireng, ijo, biru. , utawa ungu. Jeneng turmalin asalé saka tembung Sinhala kuna turmali, sing tegesé "watu permata warna-warni," utawa turamali, sing tegesé "sesuatu sing cilik saka bumi." Jenis turmalin sing paling populer lan paling misuwur yaiku Schorl. Iku kristal ireng utawa kadhangkala biru peteng. Schorl digunakake sadurunge taun 1400-an. Jeneng kasebut asale saka Saxony (Jerman), ing ngendi turmalin ireng ditemokake ing tambang timah sing cedhak.

Tourmaline narik katresnan lan kabungahan, bakal nggawa sampeyan kesehatan sing apik lan nglindhungi sampeyan saka piala. Kanthi nggawa sampeyan, sampeyan bakal ngubengi sampeyan karo salah sawijining pengawal paling kuat sing dikirim dening Ibu Bumi. Niat ala wong liya ora bakal bisa mengaruhi sampeyan kanthi cara apa wae. Bencana lan macem-macem acara bakal nyusul sampeyan. Sampeyan ora bakal rumangsa yen urip kebak energi sing apik. Sampeyan bakal bebas saka pikiran-pikiran lan mamang. Sampeyan ora perlu kuwatir maneh amarga wis diurus.

Kanthi semedi, nggawa, utawa mung nyekel turmalin ing ngisor bantal, sampeyan bakal ngresiki aura lan awak. Dipercaya yen ngombe banyu abot saka watu iki utawa adus kanthi kristal mbusak logam abot saka awak. Kajaba iku, turmalin normalake tekanan getih lan ningkatake sistem kekebalan.

Bobot kira-kira: 12g.
Ukuran kira-kira: 2,3x2,3x1cm.

Kristal: Turmalin.
Negara Asal: Brasil.
Komposisi Kimia: (Ca,K,Na,[])(Al,Fe,Li,Mg,Mn)3(Al,Cr, Fe,V) 6
(BO3)3(Si,Al,B)6O18 (OH,F)4.

Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7 - 7.5.

wikipedia Turmalin

Deleng rincian lengkap