Langsung menyang informasi produk
  • Selenite stick S
  • Selenite stick S
  • Selenite stick S
  • Selenite stick S
1 saka 4

www.Crystals.eu

Selenite stick S

Reguler regane
€0.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€0.99 EUR

Selenite minangka sing paling disenengi para pecinta kristal. Kanthi warna transparan, dheweke langsung ngomong babagan kesucian lan kemampuan kanggo ngresiki jiwa. Jeneng kasebut asale saka tembung Yunani seleni, tegese rembulan. Akeh sing digandhengake karo dewi Selena obyek langit iki. Saiki, kristal kasebut utamané ditemokake ing guwa-guwa jero ing Meksiko, Maroko lan Madagaskar, lan tatanan kristal mentah dumunung ing jero lemah. Iki minangka wangun kristal gipsum sing ditemokake ing wangun watu sing tembus, multifaceted. Iki dibentuk kanthi penguapan banyu asin sing jenuh karo sulfat lan kalsium.

Penting spiritual saka kristal iki digandhengake karo energi ilahi wanita lan kesatuan karo malaekat. Wiwit jaman biyen, rembulan dianggep minangka wali lan nurturer saka jinis ayu. Mula, tenaga dewi Selena dirasakake mung kanthi nyawang ciptaan alam sing endah iki. Iki ngelingake wong wadon lan wong lanang supaya lembut lan tresna marang awak. Uga, matur nuwun kanggo fungsi lan kesempatan kanggo ngrasakake kabungahan urip ing bumi iki kanthi wujud fisik.

Kristal ngresiki pikiran, jiwa lan ruang saka energi negatif. Dadi ing jejere dheweke, sampeyan bakal ngrasakake pikirane tenang, lan batin bakal kebak tentrem lan ayem. Meditasi karo dheweke kanggo entuk kajelasan pamikiran lan nemokake jawaban kanggo pitakonan sing sampeyan senengi.

Iki uga mineral sing nguatake spiritualitas. Dadi ing jejere bakal luwih gampang kanggo nyambungake karo malaikat lan pimpinan jiwa sing, kanthi nuduhake kawruh, bakal mbantu madhangi jiwa lan ngrampungake tugas sing wis nggawa sampeyan ing urip iki.

Kanthi kristal iki, sampeyan bakal sok dong mirsani owah-owahan positif ing awak. Kerjane kanthi apik ing tulang punggung, ningkatake postur sing luwih apik, njaga aliran energi sing rata menyang tulang punggung. Iki mengaruhi otot awak, nggampangake pemulihan struktur sel, nguatake awak. Selenite uga mbantu wong sing duwe masalah kesuburan - supaya bisa ngandhut, tetep cedhak karo awak. Watu kasebut bakal nglindhungi kesehatan calon ibu lan bayi sing isih bayi, supaya meteng lancar.

Bobot kira-kira: 7g.
Ukuran kira-kira: 0,5x6,5x0,5cm.

Negara asal: Maroko
Komposisi kimia: CaSO42H2O
Kekerasan Mohs: 2

Selenite wikipedia