Langsung menyang informasi produk
1 of 9

www.Crystals.eu

Gelang kuarsa mawar - Permata

Gelang kuarsa mawar - Permata

Reguler regane €37.99 EUR
Reguler regane rega sale €37.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Kuarza mawar sing misuwur ing donya asring diarani kristal jantung. Malah ing peradaban awal, wong ngormati lan digunakake kanggo macem-macem ritual lan upacara. Wong Romawi lan Mesir nganggep kristal iki minangka simbol kaendahan, dilebokake ing krim lan elixir. Amerika, sauntara, digandhengake karo kesejahteraan lan wutah batin. Kaya ing donya saiki, rose quartz wis digandhengake karo katresnan lan perasaan murni ing tanah wétan.

Lan nyatane, iku kristal sing ana hubungane karo chakra jantung. Iku nurtures lan cultivates katresnan universal. Iku nyemangati kanggo njaga hubungan sing apik karo anggota kulawarga, setuju karo sedulur, nyenengi katresnan sing murni karo pasangan, lan sing paling penting, katon maneh ing awake dhewe.

Kristal nglembutake karakter sing rumit lan mbantu mbukak. Iki mulang kanggo nampa awake dhewe lan wong liya kanthi nggatekake sifat-sifat sing apik. Energi kuarsa mawar sing nyenengake lan nyenengake bakal ngubengi sampeyan kanthi sinar sing lembut, nyengkuyung sampeyan supaya luwih tentrem, ngapura, ngerti lan luwih welas asih.

Kristal minangka wali saka energi feminin. Dipercaya bisa njaga kaendahan, mula dianjurake kanggo ngumbah pasuryan kanthi infus ing wayah esuk lan sore. Iku uga mineral sing ngrangsang perasaan ibu. Iki njaga kasarasane wanita ngandhut lan bayi.

Penyayang kristal dekorasi omahe nganggo rose quartz. Lan ora perlu, warna mineral sing lembut nyuda energi ruang. Cocog kanggo panyimpenan ing ruang tamu sing kristal bisa narik katresnan lan harmoni utawa ing kamar turu kanggo ngobong dedikasi lan karukunan pasangan.

Kristal jantung iki langsung mengaruhi fungsine. Organ sing santai nyegerake area awak liyane. Rose quartz nyuda ngelu utawa migren, mbantu sing duwe masalah karo sinus, kuping utawa tenggorokan. Iku stabilizes paru-paru lan kelainan ginjel. Ing sistem reproduksi, energi kuarsa mawar bisa digunakake kanggo tantangan seksual lan infertilitas. Babaran, meteng rumit, lan kelainan postpartum minangka masalah sing diadhepi dening energi penyembuhan sing luar biasa saka rose quartz. Kajaba iku, mbantu wong sing nandhang macem-macem kecanduan, depresi, kuatir utawa gangguan sistem saraf liyane.

Bobot kira-kira: 44g.
Gelang digantung nganggo karet gelang, supaya pas karo saben bangkekan.


Kristal: Kuarsa.

Negara Asal: Brasil.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7.

wikipedia kuarsa
wikipedia mawar kuarsa

Deleng rincian lengkap