Langsung menyang informasi produk
  • Rainbow Hematite pendant – Donut 30mm
  • Rainbow Hematite pendant – Donut 30mm
1 saka 2

www.Crystals.eu

Liontin Rainbow Hematite - Donut 30mm

Reguler regane
€19.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€19.99 EUR

Jeneng Hematite uga dieja "Haematite" asale saka tembung Yunani kanggo getih, amarga werna abang ditemokake ing sawetara varietas hematite. Hematite dianggep minangka "pembersih pikiran". Iku mbantu ngresiki pikiran, pikirane lan mbantu sampeyan tetep fokus. Iku uga calms kaku mental lan kuatir. Bisa nggawe wong nyoto lan mbantu wong nggawe keputusan sing luwih logis. Iki digandhengake karo tandha Zodiak Capricorn. Watu iki digawa dening wong Mesir ing jaman kuna amarga padha percaya yen hematite bisa nyuda penyakit mental lan nyegah wong dadi edan. Hematite dianggep minangka watu sing apik kanggo wong-wong kaya pengacara utawa wong-wong sing nglawan kasus amarga bisa menehi paukuman sing apik kanggo sing nganggo ing kasus pengadilan. Iku mbantu pikiran kanggo stabil nalika ing negara bungah utawa ora stabil. Biasane digandhengake karo negating vibes negatif lan nyaring emosi beracun. Yen sirah ana ing telpon, nganggo perhiasan Hematite utawa nggawa watu Hematite lan bantuan impen dadi kasunyatan. Watu sing apik kanggo sapa wae sing dadi mangsa stres lan frustasi amarga hematite wis nutupi sampeyan, bakal nggawe sampeyan tenang, nambah kahanan mental lan stabilake pikiran sampeyan kapan wae.

Kristal: Hematite.
Negara Asal: Brasil.
Komposisi kimia: Fe2O3, α-Fe2O3.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 5.5 - 6.5.

Hematite wikipedia