Langsung menyang informasi produk
  • Quarts – candlelight
  • Quarts – candlelight
1 saka 2

www.Crystals.eu

Quarts - cahya lilin

Reguler regane
€55.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€55.99 EUR

Kristal kuarsa minangka salah sawijining kristal sing paling akeh ditemokake ing bumi. Amarga katon transparan, iki dianggep minangka es petrified nganti abad kaping 16. Pasinaon sakteruse wis nuduhake yen iku senyawa silikon lan oksigen. Kuarsa transparan kondhang ing saindenging jagad. Wong-wong percaya marang kemungkinan magis kristal iki kanggo marasake awakmu, digunakake ing macem-macem ritus lan nggawe maskot lan bola kristal saka kristal kasebut kanggo prédhiksi masa depan.

Kristal sing unik lan serbaguna. Iku migunani kanggo kabeh chakras lan cocok kanggo kabeh pratandha zodiak. Kuarsa bakal ngresiki sampeyan lan nglindhungi sampeyan saka energi negatif. Iku utamané saranake kanggo duwe jejere nalika sampeyan ana ing swasana ati ala. Cukup nyekeli mineral ing tangan sampeyan lan takon kanggo ngresiki sampeyan saka apa sing ora dibutuhake lan ora bisa digunakake maneh. Liwat kasebut, energi geter lan katresnan sing paling dhuwur bakal mili kanthi bebas ing awak lan pikirane. Sing luwih kerep sampeyan nggawe kristal karo meditasi iki, energi penyembuhan bakal luwih kuat.

Kuarza nambah wutah spiritual, spiritualitas, kesadaran, lan kawicaksanan. Bakal ngimbangi lan nyelarasake awak, pikiran lan energi. Wis diamati manawa mineral mbantu konsentrasi lan ngeling-eling informasi sing luwih apik, saengga cocog kanggo proses sinau. Iki uga bakal nguatake kabisan kreatif lan mbantu sampeyan ngetokake potensi sampeyan.

Diarani dhokter sing paling kuat, kuarsa bening bisa mbantu apa wae disfungsi ing awak. Iku ngrangsang sistem imun lan sirkulasi, nguatake aliran energi lan harmonis imbangan awak, mbantu kanggo mulihake kekuatan nalika kesel fisik. Duwe kristal ing jejere sampeyan yen sampeyan nandhang lara sirah, krasa mati rasa utawa mumet. Disaranake ngombe banyu sing wis direndhem kuarsa. Iku ngresiki awak saka racun-racun lan ngaktifake metabolisme, mbantu bobot mundhut. Kajaba iku, mineral kasebut nyuda wilayah sing lara utawa tatu, utamane kobong, ngilangi rasa nyeri lan nyuda blistering. Elixir topikal uga migunani kanggo nambani macem-macem kelainan kulit.

Kristal: Kuarsa.
Negara Asal: Brasil.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7.

wikipedia kuarsa