Langsung menyang informasi produk
1 of 5

www.Crystals.eu

Gelang Prehnite - Kripik

Gelang Prehnite - Kripik

Reguler regane €14.99 EUR
Reguler regane rega sale €14.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Prehnite pisanan disebutake ing sumber tinulis ing taun 1788 nalika Kolonel Hendrick von Prehn nemokake iku ing provinsi Horn ing Afrika Kidul. Kristal sing ngemot kalsium lan aluminium iki biasane pucet, wernane ijo kuning. Sanajan mineral kasebut durung ditliti kanthi lengkap lan ora kabeh sifat metafisika wis dicethakaké, para dukun saka suku Afrika wis nggunakake watu iki nganti pirang-pirang taun kanggo macem-macem perawatan lan ritual.

Iki watu sing kuat, nambah memori lan ngresiki. Disaranake sampeyan duwe nalika meditasi - prehnite bakal ngresiki pikirane saka pikirane sing ora perlu lan mbantu informasi anyar tekan sampeyan. Kasepen lan katentreman ing njero sampeyan bakal mbukak gapura ing ngendi kawruh batin sing mlebu lan pengalaman akumulasi bakal bisa ngladeni sampeyan kanthi cara sing paling apik kanggo mbantu sampeyan urip kanthi sadar lan ngupayakake kasampurnan jiwa. Duwe watu iki uga bakal nggawe bedane positif ing urip saben dina. Memori sing apik bakal nyepetake kinerja macem-macem tugas (ora kanggo ngelingi).

Ing suku Afrika, prehnite digunakake kanggo prédhiksi mangsa ngarep. Isih dipercaya manawa watu nggawe jembatan sing nyambungake iki lan jagad roh, ing ngendi kabeh jawaban kanggo pitakonan kita ditemokake. Yen sampeyan minangka salah sawijining wong sing kepengin weruh apa sing bakal teka ing mangsa ngarep, simpen watu iki ing jejere sampeyan sajrone ramalan nganggo taro utawa kertu oracle, meditasi utawa turu. Kabeh informasi sing bakal teka bakal tekan sampeyan liwat wahyu utawa impen. Bisa uga intuisi lan perasaan saka macem-macem getaran bakal saya kuwat.

Saliyane iku, prehnite nduweni sesambungan sing raket karo chakra jantung. Bakal mbukak lan ngrangsang pusat energi supaya sampeyan siyap nampa katresnan tanpa wates. Iku bakal mbantu sampeyan nemokake makna lan kabungahan urip.

Bobot kira-kira: 14g.
Gelang kasebut digantung ing gelang karet elastis, supaya pas karo saben bangkekan.

Kristal: Prehnite.
Negara Asal: Australia.
Komposisi kimia: Ca₂Al₂Si₃O₁₂ (OH).
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6 – 6.5.

Prehnite wikipedia

Deleng rincian lengkap