Langsung menyang informasi produk
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
  • Obsidian bracelet – Chips
1 saka 8

www.Crystals.eu

Gelang obsidian - Kripik

Reguler regane
€11.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€11.99 EUR

Obsidian, utawa dikenal minangka kaca vulkanik, dibentuk kanthi pendinginan lahar kanthi cepet. Senyawa wesi lan magnesium sing ana ing kristal kasebut menehi warna ijo peteng, coklat utawa ireng. Amarga macem-macem rereged kimia, ana sawetara spesies beda karo sifat metafisika.

Kristal sing apik iki ngidini kita nguripake sisih peteng saka jiwa kita lan ngakoni awake dhewe tanpa ngapusi yen kita duwe. Nalika kapapar energi watu, iku luwih gampang kanggo njaluk nyisihaken saka bayangan Panjenengan. Mulane, tinimbang mlayu saka wong-wong mau, sampeyan bakal madhangi batin sampeyan kanthi kabeh cahya sing marasake awakmu lan tresna.

Kanthi tumindak liwat chakra oyod, obsidian bakal nggawe sampeyan rumangsa tenang, percaya diri lan dilindhungi. Energi bumi, sing dianggo bebarengan karo kristal iki, kaya ibu sing nonton saka sisih sampeyan. Ora kaya kristal peteng liyane, watu kasebut ora nggawe tameng sing ngusir energi ala saka sampeyan. Iku ngijini sampeyan kanggo sok dong mirsani kabeh sing arep ing cedhak lan ndadekke menyang lumahing kabeh piala sing bisa tekan sampeyan - iku bakal ngidini kanggo njupuk tindakan kanggo nglindhungi dhewe. Kanthi cara iki, sampeyan bakal siyap nandhang kasusahan ing urip.

Kajaba iku, iku mbiyantu banget yen sampeyan pengin ngeculake emosi sing angel lan stres. Sing nandhang depresi, kelangan wong sing ditresnani, nesu, susah, lan liya-liyane kudu percaya karo kristal lan ngilangake rasa lara ing ati. Watu kasebut bakal nyerep lan mbebasake sampeyan.

Kanggo ngrasakake energi obsidian ing urip sampeyan, gawe ritual cilik. Pick munggah perhiasan saka kristal iki. Kanthi cara iki, energi bakal nyambung karo sampeyan, lan sampeyan bakal bisa kerja ing wayah awan tanpa akeh gaweyan kanggo tujuan perlindungan lan penyembuhan. Sampeyan uga bisa nggawa watu kasebut ing kanthong, dompet utawa dompet supaya gampang tekan lan njaluk bantuan yen perlu. Inggih, latihan pungkasan yaiku nyelehake watu ing awak nalika semedi. Yen sampeyan lagi tentrem, sampeyan bakal ngrasakake tumindak kristal luwih cepet lan luwih jero.

Bobot kira-kira: 14g.
Gelang kasebut digantung ing gelang karet elastis, supaya pas karo saben bangkekan.

Kristal: Obsidian.
Negara asal: Meksiko.
Komposisi kimia: 70–75% SiO2 plus MgO, Fe3O4.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 5 - 6. 

Wikipedia Obsidian