Langsung menyang informasi produk
  • Moss agate M
  • Moss agate M
  • Moss agate M
  • Moss agate M
  • Moss agate M
  • Moss agate M
1 saka 6

www.Crystals.eu

Batu akik M

Reguler regane
€2.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€2.99 EUR

Akik lumut sing ayu langsung narik kawigatene kabeh. Iki minangka watu putih sing cetha utawa susu kanthi mangan dendritik utawa inklusi wesi sing nggawe pola sing padha karo lumut utawa lumut. Kadhangkala kristal kasebut bisa dadi ijo kanthi bintik biru utawa abang. 

Kristal iki bakal mbantu mulihake harmoni ing urip pribadi lan aktivitas profesional. Ing pengaruhe, sampeyan bakal dadi master ing urip sampeyan. Ora ana sing bisa ngontrol utawa mengaruhi sampeyan kanthi cara liya. Iku bakal menehi kapercayan loro ing awak dhewe lan ing kabeh sing arep ing watara sampeyan. Sanajan kahanan saiki ora kaya sing dikarepake, sampeyan ora bakal kelangan pangarep-arep yen kabeh bakal apik nalika wektune. 

Kanthi watu iki, sampeyan bakal mulai ngormati awake dhewe lan kabeh sing sampeyan duweni. Kanthi rasa syukur, sampeyan bisa ngganti sikap lan malah urip sampeyan. Kabeh iku peparinge jagad sing kudu kita tampa. 

Watu iki minangka watu kanthi energi sing nyenengake lan nyenengake. Kanthi meditasi, sampeyan bakal lemah lan nyambung maneh karo bumi ibu. Iku bakal menehi raos entheng kanggo pikirane lan nyawa, kaya sing aran ing mate ing alas. Werna ijo watu kasebut nduweni sesambungan sing raket karo chakra jantung. Mula, iki nambani macem-macem lara ati, utamane mbantu sawise pisah karo wong sing ditresnani. 

Moss agate uga ngrangsang loro-lorone hemisfer otak, mbantu konsentrasi lan nambah energi analitis. Bakal menehi pangerten sing jelas lan katrampilan observasi sing luwih apik. Kanthi nglindhungi sampeyan saka pengaruh eksternal sing mbebayani, kristal kasebut bakal mbantu sampeyan dadi luwih tegas ing kabeh wilayah. 

Agate lumut nduweni efek anti-inflamasi lan mbantu ngobati infeksi, bengkak, selesma lan flu, lan nyuda demam. Iku nguatake sistem kekebalan awak lan mbantu awak pulih saka penyakit sing ngrusak. Dipercaya bisa nyegah hipoglikemia lan dehidrasi lan nambani infeksi jamur lan kulit liyane lan iritasi. 

Bobot kira-kira: 15g.
Ukuran kira-kira: 1,9x2,5x1,3cm.

Kristal: Batu Akik.
Negara Asal: India.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6,5 - 7.

Wikipedia akik
Wikipedia akik lumut