Langsung menyang informasi produk
  • Leopardite jasper – 925 silver - www.Crystals.eu
1 saka 1

www.Crystals.eu

Jasper macan tutul

Reguler regane
€24.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€24.99 EUR

Leopardite - kaya kabeh kristal jasper, bisa ditepungi saka permukaan watu burik. Werna abu-abu utawa krem ​​kristal kanthi bintik coklat utawa ireng nggawe tiruan kulit Macan Tutul. Mula, asring diarani jasper macan tutul, yasper kulit macan tutul lan akik macan tutul. 

Kaya kabeh kristal jasper, macan tutul minangka watu dhasar; uga, nglindhungi lan mbantu nyegah negativity. Iku bakal menehi kekuatan lan vitalitas lan ngidini siji kanggo ngadeg tenan ing lemah ing kahanan semrawut. Watu kasebut bakal ngimbangi aliran energi ing awak. 

Leopardite iku obat emosional sing kuat. Iku calms atine, mbantu supaya pindhah saka pain emosi, kaluputan lan wedi kesalahan kepungkur, lan nyengkuyung maju. Kristal kasebut dipercaya bisa ngresiki sampeyan saka emosi negatif kayata nesu, rasa ora aman, utawa gething. Watu kasebut nguatake rasa percaya diri, nrima awake dhewe lan wong liya. Iku mbantu kanggo ndeleng kanthi positif marang kritik wong liya lan ora tersinggung. 

Kristal narik kawigaten. Karo, ngarepake owah-owahan positif ing karya lan prakara pribadi. Leopardite uga dipercaya bisa nambah kabisan kreatif wong, menehi gagasan lan wawasan anyar kanggo mbantu maju lan nemokake dalan anyar sing sadurunge ora diweruhi. 

Bobot kira-kira: 32g.
Ukuran kira-kira: 2,8x3,3x2,5cm.

Kristal: Jasper.
Negara asal: Brasil lan Afrika Kidul.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6,5 - 7. 

Jasper wikipedia

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)