Langsung menyang informasi produk
1 of 5

www.Crystals.eu

Labradorite - jendhela

Labradorite - jendhela

Reguler regane €17.99 EUR
Reguler regane rega sale €17.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Ora usah dicritakake, sepira nggumunake lan nggumunake kristal Labradorite. Legenda nyatakake yen cemlorot Aurora sing apik banget manggon ing watu kasebut. Lan pancen, mineral sing apik banget ana hubungane karo keajaiban langit wengi. 

Watu mistik bakal menehi katentreman lan kasepen batin sing nduwure sing asring kita kekurangan. Watu kasebut bakal mbantu sampeyan nemokake cahya ilahi ing sampeyan. Dheweke nggawa sampeyan menyang jagad iki lan tansah ngancani sampeyan, sanajan ana wektu nalika sampeyan ora ngrasakake. Nalika pamblokiran kesadaran saya mundhak, sethithik, sampeyan lali kabeh kawruh batin lan ilang kontak karo manifestasi ilahi. Nanging kanthi bantuan labradorite, sampeyan bakal bisa mbalekake kabeh ing urip sampeyan. 

Nggarap watu iki bakal mbukak lawang kanggo tingkat kesadaran sing luwih dhuwur. Bakal ngaktifake kegiatan otak, intuisi lan kekuwatan telepati. Sajrone meditasi, sampeyan bakal bisa lelungan ing antarane dimensi liyane lan bali kanthi aman menyang kahanan fisik. Keajaiban pasukan sing paling dhuwur bakal menehi perspektif anyar, kapercayan marang awake dhewe lan alam semesta, nggugah potensi sampeyan tanpa wates. Labradorite dipercaya ngatur metabolisme lan keseimbangan hormon. Iki nambani masalah paru-paru, selesma, asam urat lan rematik. Uga nyuda kram menstruasi lan tekanan getih. 

Bobot kira-kira: 30g.
Ukuran kira-kira: 3x4x2cm.

Kristal: Labradorite.
Negara Asal: Madagaskar.
Komposisi kimia: (Na,Ca)₁₋₂Si₃₋₂ O₈.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6 – 6.5.

Labradorite wikipedia

Deleng rincian lengkap