Langsung menyang informasi produk
  • Howlite bracelet – Roundelle
  • Howlite bracelet – Roundelle
  • Howlite bracelet – Roundelle
  • Howlite bracelet – Roundelle
  • Howlite bracelet – Roundelle
1 saka 5

www.Crystals.eu

Gelang Howlite - Roundelle

Reguler regane
€32.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€32.99 EUR

Magnesit minangka mineral magnesium karbonat. Ing alam, paling umum ditemokake ing wangun "otak" lan putih (sanajan bisa uga ana werna abu-abu, coklat, jambon, kuning, oranye, utawa ora ana warna). Watu sing dipoles lan dipotong cocok kanggo nggawe perhiasan, nanging uga digunakake ing industri kimia lan konstruksi. 

Kristal iki bakal nggawa rasa seneng, tentrem lan katresnan. Iku bakal mbukak chakra atimu, lan iki bakal mengaruhi sampeyan kanggo ndeleng dhewe karo mata liyane lan tanpa syarat nampa versi sampeyan sing. Iki bakal menehi kapercayan luwih akeh lan nggawa owah-owahan sing nyata ing kabeh wilayah. 

Kanthi urip tentrem lan tresna marang awake dhewe, sampeyan bakal miwiti ndeleng wong liya kanthi beda. Pangritik lan kutukan batin, sing kerep dadi pangripta permusuhan, bakal sirna. Watu kasebut bakal mbantu sampeyan nemokake rasa seneng sing bakal mimpin sampeyan maju lan ngerteni perkara sing luwih positif ing sekitar sampeyan. Elinga, sawise kabeh, pikirane nggawe apa sing sampeyan entuk. Lan watu iki minangka magnet sing narik kawigatene. Meditasi nganggo magnesite utawa gawan kanthi cedhak karo awak kanggo ngrasakake efek sing nyenengake lan nyenengake. 

Kajaba iku, mineral iki mengaruhi mata katelu lan chakra makutha. Iku bakal mbantu sampeyan nemokake bebener lan jujur ​​​​karo dhewe. Dipercaya manawa watu kasebut mbantu komunikasi karo wong sing kudu njaga hubungan sing tegang utawa malah ora nyenengake (ing karya lan ing lapangan pribadi). Iki bakal mbantu sampeyan luwih ngerti wong-wong iki lan luwih bisa diprediksi babagan tumindake. 

Magnesit mbantu ngendhokke otot sing kaku utawa spasmodik. Iku uga calms sistem gemeter lan ndhukung fungsi ginjel. Dipercaya manawa watu kasebut bisa mbantu wanita sing ngalami gejala PMS sing abot. 

Bobot kira-kira: 22g.
Gelang diikat nganggo karet gelang, supaya pas karo saben bangkekan.

Kristal: Howlite (Magnesite).
Negara asal: Afrika Kidul.
Komposisi kimia: Ca2B5SiO9(OH)5.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 3,5.

Wikipedia Howlite