Langsung menyang informasi produk
1 of 4

www.Crystals.eu

Ring hematite - Flat 6mm

Ring hematite - Flat 6mm

Reguler regane €4.99 EUR
Reguler regane rega sale €4.99 EUR
Sale sold out
Tax included.
Ukuran

Hematite minangka kristal oksida wesi lan bijih wesi sing penting. Jenengé asalé saka tembung Yunani haima, tegesé getih. Wong Yunani kuna nggandhengake Hematite karo Mars, dewa perang. Akeh prajurit, kalebu wong Yunani kuna, Romawi, lan India, nglukis nganggo potongan hematit ing awak sadurunge perang, percaya yen iki bakal nglindhungi saka ciloko.

Watu kasebut gabung karo chakra oyod lan solar plexus. Iki tanggung jawab kanggo rasa stabilitas, kapercayan lan percaya diri. Kanthi nggawe keseimbangan jiwa lan raga sing sampurna, kristal kasebut bakal mbantu sampeyan rumangsa ora obah lan tumindak miturut naluri batin.

Hematite bakal nutupi sampeyan ing kemul gaib, sing, kaya tameng sing ora katon, bakal nglindhungi sampeyan saka piala njaba. Kristal bakal nyetabilake energi lan narik kabeh negatif sing nindhes sampeyan kaya watu. Yen sampeyan sok dong mirsani yen sampeyan minangka wong sing nyerep swasana ati lan energi wong liya, mesthi duwe watu karo sampeyan. Ora bakal ngidini kahanan batin sampeyan owah.

Hematite nduweni zat besi sing dhuwur, mula ora kaget yen ana hubungane karo getih. Sing nandhang tekanan darah tinggi utawa kelainan awak liyane sing ana gandhengane karo getih bisa entuk manfaat saka watu iki. Hematite ndhukung fungsi sehat jaringan awak kanthi njamin penyerapan nutrisi sing tepat lan detoksifikasi awak.

Kristal: Hematite.
Negara Asal: Brasil.
Komposisi kimia: Fe2O3, α-Fe2O3.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 5.5 - 6.5.

Hematite wikipedia

Carane milih ukuran dering: 
- Njupuk senar utawa selembar kertas;
- Bungkus ing driji sing dikarepake;
- Gunakake pena kanggo menehi tandha persimpangan saka senar sing nggawe bunder lengkap;
- Nggunakake penggaris, ukur jarak saka wiwitan senar menyang lokasi sing ditandhani nganggo pulpen;
- Sampeyan bisa nemtokake ukuran dering kanthi gampang nggunakake tabel sing kasedhiya.

Deleng rincian lengkap