Langsung menyang informasi produk
1 of 6

www.Crystals.eu

Mripat elang

Mripat elang

Reguler regane €3.99 EUR
Reguler regane rega sale €3.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Mripat elang.

Kristal sing populer wis kondhang lan digunakake ing saindenging jagad. Biasane cahya nganti biru peteng, ditandhani karo garis abu-abu utawa ijo sing menehi mineral unik, playfulness lan kaendahan sing luar biasa. Mripat macan biru uga dikenal minangka Hawk's Eye, Siliconized Crocidolite, Falcon's Eye utawa Rhodusite. Senajan mineral iki nyebar ing saindhenging donya, simpenan paling gedhé ana ing Namibia, India, Kanada lan Brasil.

Blue Tigers Mripat nduweni energi sing nyenengake banget sing bakal mbantu ing kahanan sing kaku, ngrasakake gejala kuatir utawa depresi, utawa mung nalika sampeyan ora bisa santai kanthi bener. Nganggo perhiasan kristal bakal nyuda owah-owahan swasana ati, nguatake rasa karep, kekarepan lan tekad. Mineral kasebut bakal mbukak aura sampeyan, ngresiki pikirane, mbantu sampeyan ngilangi perasaan sing ora perlu lan ngisi atimu kanthi rasa tresna sing anget lan kebak.

Watu kasebut bakal nggawa harmoni, kabungahan lan katresnan menyang hubungan sampeyan karo sisih liyane. Kanthi ngrangsang chakra tenggorokan, bakal mbantu ngucapake pikiran lan kabutuhan kanthi jelas. Ngomong karo katresnan sajrone regejegan bakal luwih gampang nemokake kompromi umum sing bakal gawe marem loro pihak.

Dipercaya manawa watu kasebut nglindhungi saka niat ala utawa kekarepan ala wong liya ing peradaban kuno. Kapercayan iki isih ana nganti saiki, lan umume nganggo mripat macan biru kanggo njaga supaya ora katon, cemburu, utawa ala. Sampeyan uga bisa nyimpen watu ing ambang jendhela utawa ing lawang omah kanggo nyegah wong sing duwe niat ala supaya ora mlebu omah.

Sacara fisik, mripat biru macan ningkatake keseimbangan emosional, mbantu lemes lan depresi, nyuda libido sing aktif banget, lan ngatur metabolisme. Kristal bisa ngatasi masalah mripat. Kajaba iku, mineral iki bisa ngatur tingkat hormon ing awak, nambah getih kanthi nambah sel getih lan nyuda tekanan getih.


Bobot kira-kira: 11g.
Ukuran kira-kira: 1,7x2,6x1,3cm.

Kristal: Mripat elang.
Negara Asal: Afrika.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 5,5 - 6. 

wikipedia mata macan

Deleng rincian lengkap