Langsung menyang informasi produk
  • Epidote – 925 silver - www.Crystals.eu
  • Epidote – 925 silver - www.Crystals.eu
1 saka 2

www.Crystals.eu

Epidote

Reguler regane
€27.99 EUR
Reguler regane
rega sale
€27.99 EUR

Epidot minangka mineral klompok silikat sing umum ditemokake ing antarane watu metamorf. Werna kristal meh tansah ijo, ing kabeh warna lan nada sing beda. R.J. Hauy pisanan njlèntrèhaké watu kasebut ing taun 1801. Dijenengi saka tembung Yunani sing tegesé "tambah".

Kristal nindakake apa sing diarani jenenge. Luwih becik yen ditangani kanthi ati-ati. Yen sampeyan rumangsa ora sehat ing dina-dina, sampeyan nesu lan ora ana ing swasana ati - disaranake supaya Epidote adoh saka sampeyan. Sauntara, yen sampeyan kebak emosi sing apik lan tresna, kristal kasebut bakal mbantu sampeyan nggayuh perasaan kasebut kanthi maksimal. Epidote ora nyedhiyakake "numpak gratis". Iku banget watu adhedhasar karma sing narik kawigaten apa sing sampeyan output.

Watu iki mupangati kanggo lelungan wutah spiritual. Mineral bakal mbantu sampeyan ngerti dhewe ing macem-macem aspek. Bisa mbiyantu yen sampeyan kanthi sengaja nyoba ninggalake pendekatan tartamtu kanggo entuk asil sing paling dhuwur. Kanthi meditasi, sampeyan bakal nggawa kelimpahan, kamakmuran lan kreatifitas ing urip sampeyan. Dipercaya yen kristal kasebut ngladeni wong sing golek katresnan anyar lan mbantu impen entuk wujud fisik.

Watu kasebut nduwe pengaruh positif kanggo kesehatan. Iku bakal ngiyataken sistem imun lan kalem sistem gemeter. Dikandhakake bisa mbantu kelenjar adrenal, kandung empedu, ati, kelenjar tiroid lan otak.

Bobot kira-kira: 43g.
Ukuran kira-kira: 2,8x2,8x2,3cm.

Kristal: Epidot.
Negara Asal: India.
Komposisi kimia: {Ca2}{Al2Fe3+}.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 6-7.

Epidote wikipedia

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)