Langsung menyang informasi produk
1 of 5

www.Crystals.eu

Gelang aquamarine - 8 mm

Gelang aquamarine - 8 mm

Reguler regane €79.99 EUR
Reguler regane rega sale €79.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Aquamarine uga diarani watu banyu. Werna biru-ijo padhang ngelingake segara. Mulane jeneng permata asale saka tembung Latin kanggo banyu segara. Akeh legenda ngomong yen Aquamarine minangka bandha putri duyung. Iku angel dipungkiri amarga kristal sing ayu banget menawa sampeyan bisa mbandhingake karo berlian.

Permata kasebut nduweni sesambungan sing kuat karo chakra tenggorokan, jantung lan mripat katelu. Akibaté, bakal mbukak pikiran intuisi, nggawa informasi frekuensi sing luwih dhuwur, nambah sambungan spiritual lan mbusak pamblokiran komunikasi. Sampeyan bakal bisa kanggo nyebut dhewe luwih. Yen sampeyan nggarap watu iki, sampeyan bakal nuntun sampeyan menyang dalan sing ora bakal ngadili wong liya lan ngembangake toleransi sing luwih gedhe. Kajaba iku, sampeyan bakal ngerti bebener sing paling jero. Kanthi watu mbantu sampeyan nolak pola prilaku lawas sing ora ana maneh lan nyegah pangembangan sing anyar.

Kaya segara sing ombak, Aquamarine nduweni efek sing nyenengake. Tenaga sing nyenengake nyuda stres lan ngendhokke pikiran. Gunakake watu iki sajrone meditasi amarga bakal nambah kahanan meditatif. Sampeyan bakal mirsani harmoni lan bungah.

Bobot kira-kira: 19g.
Gelang kasebut digantung ing gelang karet elastis, supaya pas karo saben bangkekan.

Kristal: Aquamarine.
Negara asal: Carnauba dos Dantas, Rio Grande Norte, Brasil.
Komposisi kimia: Be3Al2(SiO3)6.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7.5 - 8.

wikipedia Aquamarine

Deleng rincian lengkap