Langsung menyang informasi produk
1 of 4

www.Crystals.eu

Amethyst A 550-900g

Amethyst A 550-900g

Reguler regane €89.99 EUR
Reguler regane rega sale €89.99 EUR
Sale sold out
Tax included.

Jeneng Amethyst katon saka tembung Yunani amethystos sing tegesé ora mabuk. Uga, judhul iki nduweni makna spiritual yaiku groundedness, tranquillity, lan tenang. Amethyst iku macem-macem kuarsa. Mineral iki nduweni struktur visual sing apik banget kanthi iyub-iyub pinkish-violet sing dadi warna ungu sing luwih peteng lan luwih jero. Wong nyebat watu kelahiran Februari. Ing jaman biyen, Amethyst luwih berharga tinimbang mineral tinimbang Intan.

Iki minangka permata sing kuat lan protèktif sing biasa dihias déning wong Yunani Kuna lan Romawi Kuna. Dheweke percaya yen anggur sing diombe saka cangkir Amethyst ora bisa mabuk. Para peziarah lan petualang nyandhang minangka perlindungan saka bebaya lan serangan sing ora dikarepake. Warriors lan raja uga digunakake kanggo njaga saka karusakan lan ngamanake kamenangan saka mungsuh.

Kristal iki nduweni sipat sing bisa ngrangsang lan nenangake emosi lan pikiran, nggedhekake kecerdasan, spiritualitas lan rasa seneng. Kajaba iku, menehi sukses ing urusan bisnis. Frekuensi dhuwure ngresiki aura energi negatif. Uga nggawe tameng protèktif cahya ing sakubengé awak sing nganggo, saéngga tetep cetha, fokus. Amethyst minangka kristal ayu minangka aksesoris fashion lan relik spiritual sing kuat kanggo netralake negativitas saka urip.

Bobot kira-kira: 15,5kg.
Ukuran kira-kira: 30x38x12cm

Kristal: Amethyst.Negara asal: Uruguay.
Komposisi kimia: SiO2.
Kekerasan adhedhasar skala Mohs: 7.

Amethyst Wikipedia
Deleng rincian lengkap